Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
» » » »Херинга от хартиени салфетки
Колко прекрасно е, когато в новогодишната нощ са украсени работните стаи и домашните интериори, защото тогава започва да цари приказна атмосфера! Още по-добре, когато е празнично украса създадени със собствените си ръце, докато може да се превърне в перфектния подарък, както за близки роднини, така и за колеги и приятели.
Днес ще направим най-простия конусов смърч с миниатюрни размери, който не изисква закупуването на каквито и да е скъпи или ексклузивни материали, но резултатът е много достоен. Можете да направите такъв смърч и качествено акцидентен до детска градина или училище, като цяло - това е универсален новогодишен декор за всички поводи. Така че нека да стигнем до скоро.
Ще ни трябва:
- Whatman размер A3.
- Пакет хартиени кърпи в тъмно зелено.
- PVA лепило.
- Тинзел 20см.
- малки мъниста за Нова година.
На първо място трябва да направим основа - конус от хартия на Whatman. За да направите това, усучете материала под ъгъл и го фиксирайте с лепило. Излишъкът от Whatman в долната част трябва да бъде отрязан - така ще подравните основата.
фон хартиена салфетка

След това нарежете всяка салфетка на 4 части.
фон хартиена салфетка

фон хартиена салфетка

След това добавяме всяка от тези части в още 4 слоя.
След това закрепваме всяка част с телбод в средата.
фон хартиена салфетка

фон хартиена салфетка

фон хартиена салфетка

Придаваме на детайлите кръгла форма, като отрязваме краищата според дадената форма.
След това получаваме част, състояща се от четири кръгли елемента, изработени от обикновени салфетки. Ако kruglyashi не е твърде гладка - няма голяма работа. Впоследствие ще ги изправим, така че всички неравности да бъдат много подходящи.
фон хартиена салфетка

фон хартиена салфетка

фон хартиена салфетка

И така, разширяваме всеки един от слоевете един по един, така че да получим много своеобразни цветя.
Общо около 150 такива части ще бъдат необходими.
След това остава само да ги залепите към основата, да фиксирате тенжерата на дъното. Препоръчва се да започнете залепването на части от салфетки отгоре, така че продуктът да се окаже възможно най-равномерен и хармоничен.
фон хартиена салфетка

фон хартиена салфетка

фон хартиена салфетка

Тук имаме такова очарователно коледно дърво като резултат! Насладете се на новогодишната атмосфера, защото празникът е точно зад ъгъла! Честита Нова година!
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини