Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
» » » »Коледно дърво, направено от тензух
В навечерието на новогодишните празници се счита за най-уместното украсапосветен на предстоящия празник. У нас е обичайно да украсявате не само дома си, но и офис помещения, детски градини, училища, магазини и т.н. Почти всеки човек се опитва да създаде празнична атмосфера и затова влага цялото си настроение в създадения декор.
Конусният смърч, направен от тензух, е един от най-достъпните и лесни начини за създаване на изкуствени коледни атрибути. Най-важното е, че когато вършите толкова проста работа, можете да фантазирате и да я променяте в хода на дейностите си. Ако инвестирате в създаването на такъв декоративен артикул цялото си добро настроение, желание и положително настроение, повярвайте ми, ще получите идеален и ненадминат резултат!
Така че, ние се нуждаем от следните материали:
- конус от половин лист обикновена Whatman хартия (много проста за приготвяне)
- тенекия от всякакъв цвят и дебелина по желание (3-4 броя на 2 метра);
- PVA лепило;
- декоративни малки топки за коледното дърво;
- пистолет за лепило;
- връх - звезда (по избор).
Вземете готовия конус и внимателно нанесете лепило върху повърхността му, разпределяйки го равномерно. Той не трябва да се прилага веднага върху целия конус, а постепенно, като се започне от върха. След това започнете да фиксирате тенекера, слизайки надолу и не забравяйте да нанесете лепило върху останалата част от конуса.
След като приключите с декорирането на конуса с тенекия, оставете го да изсъхне малко, а след това използвайте пистолета за лепило, за да фиксирате малките топки на Нова година - играчки. Ако е необходимо, отрежете излишния материал на дъното на продукта, особено ако смърчът не е равен. След това можете да поставите звезда върху полученото коледно дърво и да го изпратите на изложението на декоративни предмети във вашата стая.
Можете да украсите такова дърво с фенери, мъниста или дъжд. И не забравяйте, че ръчната работа винаги е изключителна, което означава, че можете да изпълнявате такава смърч подаръки той никога няма да остане незабелязан!
тенекия херинга

тенекия херинга

тенекия херинга

тенекия херинга

тенекия херинга
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини