Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
» » »Букет от сладкиши
Изненадайте роднини с подарък е доста трудно. Толкова много интересни и полезни гизми са представени по рафтовете на Интернет и прости магазини. Но има един, който при правилно изпълнение ще доведе участника в наслада. Такъв подарък е букет от сладкиши. Създаването на композиция от сладкиши и хартия не е толкова трудно. Помислете за създаването на шик букет за поздравления за предстоящия 8 март. Това ще изисква, първо, търпение и постоянство. Второ, набор от инструменти и устройства:
• гофрирана хартия;
• ножица;
• зелена лента;
• дървени шишчета;
• тънка зелена жица;
• конци;
• термичен пистолет.

Букет от сладкиши


Преди да започнете, трябва да определите цветовата схема на бъдещия букет.
На Съвета. Желателно е да избирате цветове при избора на хартия. Тогава наистина можете да оцените подходящите нюанси един за друг или си струва да промените решението.
В нашия продукт ще присъстват:
• бледо розово;
• розово;
• бордо;
Разстиламе хартията върху равна повърхност и я нарязваме на ивици. Лентата може да бъде по цялата дължина на листа. Ширина около 10 см. Съвет. По принцип размерът на венчелистчето ще зависи от размера на бонбоните. Необходимо е да се осигури опашка за навиване и намаляване на даването на лист хартия. В този букет вземаме за основа кръгла сладкарска продукция. Залепваме опашката на обвивката с пистолет към парче зелена тел, което служи за стъбло. За да придадете въздух на въздуха върху бонбоните, увийте пластир от тюл. Не можете да направите това, но букетът е по-красив. Придайте формата на венчелистчето, протягайки средата. Използвайки навиване на шиш, създаваме релефни горни ръбове.

Букет от сладкиши


Прикрепяме венчелистчетата към основата на стъблото с нагрето лепило от пистолета. За вярност на фиксацията увиваме с нишки. Оформлението трябва да е такова, че едната лента хартия да припокрива втората.

Букет от сладкиши


Ние скриваме мястото на фиксиране на розовите венчелистчета, като увиваме с тиксо.

Букет от сладкиши


Залепете целия крак до края с тиксо. На Съвета. Вместо лепяща лента, можете да използвате кадифена лепяща лента. Ще изглежда и ще се чувства по-хубаво. Само вие можете да го купите не навсякъде. По същия начин правим рози с комбинирани цветове.
За основа на букета се използва:
• плетена кошница;
• парче полистирол според размера на кошницата;
• зелен плат;
Пенопластът се изрязва под формата на капацитет. Дебелината на материала трябва да бъде такава, че вложката да е равна с горната част на кошницата. Увийте внимателно пяната. Ние оправяме платното на дъното с пистолет. В получената основа вмъкваме телени стъбла от цветя. Извиваме краищата на телта, стърчащи от дъното с клещи. По този начин цветята са здраво фиксирани.

Букет от сладкиши


Самият букет няма да изглежда грандиозно, без допълнителни декорации. За да направите това, залепете пластмасови или платнени листове върху зелената тел. Те могат да бъдат закупени във всеки магазин за творчество. Също така, по аналогия с плетена кошница, добавете сухи извити клони. Те могат да бъдат намерени в природата. Резултатът е цялостен състав.

Букет от сладкиши

Букет от сладкиши


Такъв букет може да се даде на мама или сестра. оригинал подарък ще зарадва служителя и ще дойде време да поздрави шефовете. Най-важното е, че е направено с чисто сърце и с най-добри пожелания.
Коментари (1)
  1. Катрин
    #1 Катрин госта 29 август 2017 г. 05:33
    0
    Резултатът беше много ефектен букет. Още веднъж съм убеден, че ако искате у дома, можете да създадете невероятен шедьовър, основното желание. Всеки ще хареса такъв букет, но разбира се, създаването на цветя изисква точност и умение!

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини