Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
Вестниците за вестници са много креативен материал. Те лесно се усукват, боядисват и огъват. Ако сте натрупали голям брой вестници, тогава можете да ги изрежете и навиете тръбите. От който можете да направите красиви, полезни, оригинални ръчно изработени предмети. В този майсторски клас ще научите как да правите саксии за цветя от тръбички за вестници. Производство на това акцидентен Това няма да отнеме много време, ще донесе много удоволствие и ще бъде полезно в ежедневието.

За да направим кеш-пот, се нуждаем от:
Вестници за вестници.
-Spitsa.
-Слепете PVA.
- Петно.
- Ножици.
-Искусствени цветя (розови нюанси).
-Слепете момента.
- Основа за кеш-саксия (саксия за цветя или каквото и да е бурканче).

материали


Как да стигнем до производството на занаяти:
1. Подгответе извити тръбички за вестници предварително. За саксия с кеш памет ще ви трябват осемдесет вестници.
2. Тъкаме дъното. За да направите това, вземете осем тръби и изгладете предварително с точилка, така че ще бъде по-удобно да тъчете. Подреждаме тръбите, както е показано на фигурата.

Саксии за вестници


Свързваме двете тръби заедно и започваме тъкането с „Pigtail“, първо сплитаме две тръбички, изплитаме по няколко реда по този начин, след това отделяме тръбите и сплескваме една тръба наведнъж.

Саксии за вестници


Тъкаме, докато дъното придобие формата на саксия, след това запълваме краищата и разфасовките.

Саксии за вестници

Саксии за вестници

Саксии за вестници


3. Пристъпваме към тъкането на основата. Повдига тръбите, огъвайки една под друга.

Саксии за вестници


Поставяме саксията за цветя на дъното и тъкаме стените с просто тъкане.

Саксии за вестници

Саксии за вестници


На кръстовището на тръбите е желателно да се намаже с PVA лепило. Тъкайте редовете плътно и спретнато, опитвайки се да прехвърлите формата на саксията във формата на саксия.

Саксии за вестници


Ние плета почти до края на саксията и завършваме продукта. Задвижваме водещите тръби на редици и отрязваме краищата и покриваме остатъците с лепило.

Саксии за вестници


Колоните за тръби се пълнят една в друга, краищата се нарязват и се закрепват с лепило.

Саксии за вестници

Саксии за вестници

Саксии за вестници


4. Пристъпваме към оцветяване на продукта. По-добре е да рисувате на улицата, защото петното няма приятна миризма. Боядисваме на два слоя и оставяме да изсъхне за няколко часа. Препоръчително е да използвате дебела четка за боядисване на продукта, тъй като за него е по-удобно да рисувате върху всички отдалечени части на занаята. За да се отървете напълно от миризмата, продуктът трябва да изсъхне за около два дни на открито.
5. Украсяваме саксия за кеш. За да направите това, трябва предварително да подготвите изкуствени розови цветя. Вмъкваме ги в отвора между тръбите в кръг около продукта на същото разстояние една от друга, фиксираме с лепило момента и оставяме да изсъхне.

Саксии за вестници


Ето оригинална сеялка, получена от тръбички за вестници.
В резултат на този майсторски клас направихме саксии за цветя от тръбички за вестници със собствените си ръце. Тази саксия за цветя ще украси саксията, в която са засадени цветята и напълно ще промени вашия интериор. Надяваме се, че този майсторски клас е бил полезен за вас и лесно сте направили този занаят сами.

Саксии за вестници

Саксии за вестници


Благодаря за вниманието. Желаем ви успех в работата ви!
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини