Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
» » » »Шапка за новородено момиче
Зад вълнуващите моменти на изписване от болницата, цветя, поздравления. И тогава щастието ти спокойно се стегне в яслата, а мама вдига гардероб за малката принцеса. Магазините са пълни с оферти за всеки вкус, но колко по-приятно е да създадете нещо изключително със собствените си ръце, влагайки любовта си в продукта. За тези, които са запознати с плетене и плетене на една кука, няма да е трудно да плетат такава сладка шапка за момиче.

Шапка за новородено момиче


За работа ще ви трябва:
- Розова копринена прежда (50гр.) За шапка и тъмно розова (20гр.) - за украса;
- бели мъниста за средата на цветята;
- кръгли игли за плетене, 2 двустранни, кука (за дебелината на преждата), игла с голямо око.

Ние събираме 64 бримки на игли за плетене с въдица (в този случай игли за плетене номер 1.9) и плетаме първия ред с лицеви бримки. След това ние плета 6 реда с обикновена еластична лента 1 на 1 и отиваме в чорап (предна повърхност).

Шапка за новородено момиче


След плетене на 10 см, ние разделяме работата на 3 еднакви части: ние плета първата част на допълнителна игла за плетене, едновременно плетаме заедно последната поред бримка на първата част с първата бримка на втората (средната) част и последната в ред на бримката на втората част с ръбовата бримка на третата част. Средната част остава върху основните игли за плетене, а третата се прехвърля върху допълнителната.

Шапка за новородено момиче


Продължаваме да плета средата, като плетаме две бримки заедно в началото и в края на предните редове (вземаме един контур от средната част и един от страната).

Шапка за новородено момиче


Във всеки 4 заден ред правим 5 намаления от двете страни в централната част на капачката, плетейки 2 бримки заедно на гърба - това ще създаде намаляване на задната част на главата. Останалите средни бримки са затворени.

Шапка за новородено момиче


Ние плета долната част на капачката около периметъра с кука. с 1 двойно плетене на една кука.

Шапка за новородено момиче


С тъмно розова прежда ние плета ръбочки по периметъра на капачката в задната част на главата: в 1 бримка плета фестон (1 супена лъжица S / n, 1 супена лъжица. От 2-ри нак., 1 с. Л. От 3-ти нак., 1 с. Л.). 2-ри, 1 супена лъжица S / n), 1 пропускане.

Шапка за новородено момиче


Отделно плетем тъмно розова верига от въздух. бримки с дължина 35 см и конец между колоните на снопа. Ние шием 5 цветни венчелистчета и шием бели мъниста в средата с шев „примка в закрепване“.

Шапка за новородено момиче

Шапка за новородено момиче


Можете да опитате на нова част от тоалетната на малка дама и да отидете на разходка.
Коментари (0)

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини