Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
Вероятно няма цял щастлив човек по целия свят, който никога през живота си да не се е сблъсквал с проблема да избере подарък. Не е лесен подарък за труден човек. Подарък за онази специална категория хора, които вече са постигнали всичко в живота и които вече имат всичко. Това е подарък за шефа, шефа, бизнес партньора или дори олигарх.
Става ясно, че изборът на презентация не е прост въпрос. Какво може да им се представи? Има само един отговор - само уникален предмет, изключителен, много необичаен и привличащ вниманието на всички. Къде мога да го взема?
Направете го сами. Благодарение на подробен майсторски клас можете да направите себе си най-невероятното и необичайно подаръкПодходящ за всеки повод. Можете буквално да отглеждате Парично дърво само за няколко вечери (първоначална снимка).

Какво ви трябва:
1. Тенджерата. Дръвче трябва да расте някъде.
2. Изграждане на гипс или алебастър. Той ще бъде използван, за да даде сила и тежест на нашата работа.
3. Халка от лопата. Бъдещ багажник.
4. Малка гумена бебешка топка - за създаване на корона.
5. Строителна лента.
6. 3 метра лента от всякакъв цвят.
7. Лепило и горещ пистолет.
8. Сувенирни сметки с различни купюри. Използва се по време на сватбени церемонии, продава се във всеки сватбен салон.

Описание на процеса.
На първо място, трябва да подготвите саксията и багажника. Спокойно ще бъде възможно да се захванете с крона, докато гипсът ще изсъхне. Но първо първо:
Подготвяме всички необходими елементи.

в средата на саксията


Отбелязахме багажника с необходимата дължина (шина от лопата). Внимателно го увийте с лента, фиксирайки го с горещо лепило на малки интервали, приблизително на всеки 2-3 оборота.

Внимателно увийте


Пробваме и прикрепяме цевта точно в средата на тенджерата към горещ пистолет. Тогава трябва да действате много бързо.

Гипсов хоросан


Разреждаме гипса с вода до консистенцията на гъста заквасена сметана и пълним съда с цевта, фиксирана точно в центъра.

увийте с лепенка


Тук трябва да задържите цевта известно време, като се уверите, че тя не се търкаля настрани. Гипсовият разтвор се настройва много бързо, така че няма да отнеме много време. Оставяме съда с цевта да изсъхне, подготвяме короната.
Увиваме гумената топка от всички страни с поне 2-3 слоя лента за маскиране.

лепило за багажника


Това се прави, за да не се спука в момента, в който ще залепите сметки за него с горещ пистолет.
Към топката лепим широката част на подноса за чаша от саксията. И залепете тясната част на палета към багажника. Ето така:

Ще бъдат необходими 5 бележки


Сега оставяме цялата структура да изсъхне и придобие устойчивост, пристъпваме към създаването на короната.
За да направите едно цветно пари, са необходими 5 бележки. На всеки 4, докато оставим настрана, и всеки пети кратно наполовина:

сгънете наполовина


От сметките, сгънати наполовина, правим малки торбички. Можете да залепите ъглите, можете да прикрепите телбод, няма разлика, направете както ви е удобно.

Можете да залепите ъглите


Останалите парчета хартия се изрязват от ъгъла така:

закопчайте с телбод


Навиваме лист хартия от необрязаната страна върху молив или игла, за да направим закръглено венчелистче. Залепете първото венчелистче към кулечката.

отрязан от ъгъла


След това втората, третата и четвъртата, в кръг. Това е цвете, направено от пари.

Залепете първото венчелистче

После второ

третата


Около 30-40 парчета от такива цветя ще бъдат необходими на голямото ни дърво, в зависимост от плътността на залепване на короната.

са пускането


Започваме да лепим цветята на кръглата основна топка отгоре, като постепенно запълваме пространството и редуваме цветя с различни деноминации (снимка 18). Трябва да е толкова прекрасна топка.

цвете на парите

цвете на парите

топка за пари


Тук по принцип и всички трудности. Остава само да съживим малко творението си. За да направите това, можете да добавите малко изкуствена зеленина към короната и да украсите гипса в саксия. Най-лесният начин е да намажете повърхността с всяко бързосъхнещо лепило (момент, PVA и други) и да я напълните с просо, което може да бъде боядисано във всеки цвят от консервната кутия. В случая с нашето експериментално дърво бяха използвани златна панделка и златна боя.

изсипете просо


Това парично дърво може да бъде създадено абсолютно просто със собствените си ръце. Чувствайте се свободни да изненадате приятелите си и да се откроите с необичайни подаръци. Успех във всичките ви начинания!

пари цвете
Коментари (1)
  1. Катрин
    #1 Катрин госта 29 август 2017 г. 05:53
    0
    Много интересен вариант за подарък за шефа, защото не знаете какво да му подарите. Писалка е толкова банална и такова дърво на пари с банкноти ще бъде оценено от него, основното е, че не изисква големи финансови разходи.

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини