Направи си сам
Майсторски класове, инструкции, полезни съвети, рецепти.
И така, започваме да правим сърце с кафе на зърна.
За целта ни трябват: кафе на зърна, силикон или друго лепило, кафява гофрирана хартия, дебела тел, тоалетна хартия, конци, кафява лента (30 сантиметра), гипс, PVA лепило, чаша или декоративна саксия, сизал и украса (е, това е по ваш вкус).
Първата стъпка е да изрежете сърцето от дебел картон, например кутия. След това увийте сърцето с тоалетна хартия и конец, за да фиксирате формата и да направите сърцето по-дебело.
Нещо подобно трябва да излезе с вас.

Сърце с кафе


След това обвиваме сърцето с кафява гофрирана хартия и, също така, я фиксираме с конец, задължително черен или кафяв.
За багажника се нуждаем от дебела жица. Можете също така да използвате пръчка или дори някаква тръба, основното е, че тя може да издържи теглото на сърцето.

Сърце с кафе


Ние фиксираме багажника към сърцето със силикон или друго лепило. Увийте багажника с кафява панделка. Не забравяйте да заключите горната и долната част, така че лентата да не се размотава.

Сърце с кафе


След това започваме да лепим малко кафени зърна. Опитайте се да запазите празнините малки. Нанесете лепило не върху сърцето, а върху зърното, така че вашият продукт ще изглежда по-точно.

Сърце с кафе


След като залепи от цялото сърце. В режим на чаша или декоративна саксия малко полистирол и напълнете с мазилка. За да приготвите сместа, трябва да добавите вода и PVA лепило към гипса в съотношение 1: 1. Не забравяйте, че ако не добавите полистирол, но керамиката може да се спука, тъй като гипсът се нагрява и разширява. След изсушаване покрийте гипса със сизал. Ако нямате такъв, можете да използвате обикновен канап.
След това пристъпете към декора. Можете да вземете изкуствени цветя, канела и други подправки. Това вече е достатъчно фантазия. такъв подарък Вашите приятели и роднини определено ще харесат.

Сърце с кафе
Коментари (1)
  1. bomflilia
    #1 bomflilia госта 3 август 2013 г. 23:56
    0
    и ви благодаря
    091; подходяща информация

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини