Всичко за пералните машини

Преглед на съдомиялната машина MPK 1100K

PMM MPK 1100KЕвтината професионална съдомиялна машина MPK 1100K има най-висока производителност сред оборудването от серията MPK. Защо предприемачите я обичат? На първо място, за простота и надеждност. В нашия преглед ще предоставим описание и характеристики на тази машина и можете да се убедите сами, че това е достойна техника за малки и средни предприятия.

За какво е технологията?

Това е индустриална съдомиялна машина с куполен тип, произведена от Chuvashtorgtekhnika специално за нуждите на кафенета, ресторанти, столова, хотели, детски лагери, туристически лагери и др. За малките предприятия за обществено хранене IPC 1100K ще бъде може би твърде мощен, но за средни предприятия с брой места 100 и повече, точно така. Машината е независима от топла вода. Тя има собствен бойлер за затопляне на вода до 850S.

MPK 1100K може да се използва за измиване на стандартни и нестандартни съдове, за това е оборудван с два вида касети. В стандартния пакет са включени само две тестови касети за чинии; ако са необходими допълнителни касети, те трябва да бъдат закупени отделно. Машината отлично мие: чаши, чаши, чинии, купи, прибори за хранене, дъски за рязане, тави за печене, тигани, черпаци и др.

Важно е съдовете да се поберат в касети с размери 500x500 mm.

Характеристики на модела

Нека започнем с основните технически спецификации. Освен това IPC 1100K до голяма степен превъзхожда основните си конкуренти.Съдомиялна машина MPK 1100K

  1. Машината е с капацитет до 1100 плочи на час.
  2. Той има три цикъла на измиване: кратък - 60 секунди, среден - 120 секунди, дълъг - 180 секунди.
  3. Свързан е с мрежа от 380 V, има мощност 13,5 kW.
  4. Не се нуждае от подаване на топла вода, но ако се подава топла вода, тя може да бъде свързана.
  5. Има отделни дозатори за почистващ препарат и препарат за изплакване.
  6. Ваната е безшевна, без заварки.
  7. Всички метални части, които влизат в контакт с вода, са изработени от висококачествена неръждаема стомана.

Габаритни размери на съдомиялната машина Ш х Г х В - 725 х 830 х 1490 мм. Размерите не включват допълнително оборудване, чийто състав може да варира значително. MPK 1100K разполага с обемен котел от 10 литра и баня от 30 литра. Нагревателните елементи на котлите имат мощност 12 kW, а отоплителните елементи за баня - 3 kW. Уредите в един цикъл на измиване (1 патрон), консумират 1,8 ml препарат за изплакване, 9 ml почистващ препарат и 3 литра вода. Може да се мие при минимална температура на водата 400С и изплакнете при температура 850В. Проектиран за минимално налягане на подаване на вода от 200 kPa.

спецификация

За разлика от другите промишлени съдомиялни машини от серията MPK, MPK 1100K има до три режима на миене, за всички промишлени случаи. Може да се управлява както с топла, така и със студена вода, можете да направите връзка както с топла, така и със студена вода. Простата и надеждна автоматизация контролира потока на почистващия препарат, препарата за изплакване, регулира пълненето на ваната с вода и поддържа нивото на водата.

MPK 1100K има помпа за повишаване на налягането и помпа за измиване. Тези две устройства осигуряват най-високо качество на измиване и изплакване на съдове. Особено искам да подчертая износоустойчивия бутон за управление на бутоните и подсветката на пералната камера. Производителят въплъти всички свои най-модерни идеи в най-новия модел на съдомиялна машина IPC. Средната цена на IPC 1100K е 2 500 долара.

Така че дори на пръв поглед съдомиялната машина MPK 1100K прави положително впечатление дори и на непрофесионалисти. Експертите дават това съдомиялна машина тип купол най-високо оценени. Може би е време да оцените ползите му? Успех и се наслаждавайте на пазаруването!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини